(2019) Snapped! is een zelfgeschreven stuk geïnspireerd door de jongeren zelf. Een eenakter over groepsdruk en de soms negatieve invloed van social media als Snapchat. Dit stuk is verkrijgbaar bij Toneeluitgeverij Grosfeld in Berlicum. Telefoonnummer: 073 503 1251     

(2021) Jan Rap en zijn Maat van Yvonne Keuls. Een heftig stuk uit de jaren 80 over de nood in de jeugdzorg. Een Opvanghuis voor jongeren waar ze een plekje krijgen om even tot rust te komen om hierna terug te kunnen keren naar de maatschappij. Yvonne had toen al oog voor misstanden in de bureaucratie van de hulpverlening. Helaas is dit nog steeds niet verbeterd. Gelukkig zijn er ook fijne plekken zoals Jongerencentrum Tavenu en Rejoice Drunen waar jongerenwerkers zich met hart en ziel inzetten voor  jongeren. 

(2022) Alle Dagen Heel Druk van Marianne Kemmer gaat over een meisje met ADHD. Deze Eenakter laat het publiek voelen wat ADHD met je doet. Een half uur lang stuiteren over het toneel. Winnaar van de publieksprijs op het WTF (Waalwijks Theater Festival)

(THEATERKLAS 2021/2022) De voorstelling 'ALLES IS K*T' is een zelfgeschreven stuk ontstaan door scènes uit 'Groeipijn  1 & 2' en zelfbedachte scènes van de leerlingen samen te voegen. Uiteindelijk gaat dit stuk over henzelf ; de tijd op de middelbare school, over vriendschappen die ontstaan - en ook weer gaan, over vooroordelen, roddels en onzekerheden. Maar ook over de lol die je met elkaar kunt beleven! De titel is ook door hen zelf bedacht.

NIEUW! NIEUW! NIEUW! 

Op 16 juni 2023 spelen wij met de theaterklas het stuk: Romeo & Julia, zes doldwaze dagen!

 

(2023) 'Anne Frank' van Marieke Nijmanting. Een toneelstuk over het tragische maar vooral levenslustige leven van Anne Frank. Een diepgelaagd meisje, dat de hemel bestormt en voortleeft, ondanks dat ze ruim 75 jaar dood is. Anne staat symbool voor alle Joden die tijdens of door toedoen van de oorlog gestorven zijn.

Na 'Anne Frank' is het tijd voor iets nieuws!

Onze nieuwe productie heet : U I T  E L K A A R.

Dit toneelstuk wordt in opdracht van Jongerencentrum Tavenu en Stichting Villa Pinedo gemaakt om kinderen van gescheiden ouders te (onder)steunen. Een voorproefje hiervan is te zien op 1 juli tijdens het WTF (Waalwijks Theater Festival) @theaterdeleest in Waalwijk.

🎟 Tickets zijn NU verkrijgbaar : 

https://www.deleest.nl/search?zoekwaarde=Wtf