Hoi, mijn naam is Wendy de Kok. Op 1 januari 2019 ben ik gestart met mijn eigen Jongerentheater genaamd: Wenstheater. Na meer dan 20 jaar regie bij een vereniging wilde ik iets anders om mijn creatieve ideeën voor jongeren uit te breiden. Mijn wens is uitgekomen en ondertussen zijn er al een flink aantal jongeren 'besmet' met mijn passie voor theater. Samen iets moois maken en met 100% inzet elkaar helpen op acteergebied is zo leuk! Het geeft een kick om op het podium te staan en ik hoop nog heel veel jongeren dit te kunnen laten ervaren. Het is gaaf om toneel te spelen, je kunt er zoveel in kwijt! 

Bij Jongerencentrum Tavenu in Waalwijk repeteren wij iedere maandagavond van 19.00 - 21.00 uur. Samen werken wij naar een productie toe en spelen stukken met een maatschappelijk thema. We spelen 2 stukken per jaar, een avondvullend stuk en een eenakter. Doel is jongeren en publiek te verbinden met elkaar bij o.a. jongerencentrum de Tavenu. Een prachtige plek waar jongeren zichzelf mogen zijn! 

 

Naast Wenstheater ben ik in november 2021 begonnen met een Theaterklas op het Dr. Mollercollege Waalwijk. Leerlingen van deze middelbare school kunnen zich aanmelden via 'Mollertime' (voorheen Kunstklassen) . Iedere vrijdagmiddag repeteren wij van 15.00 - 17.00 uur bij Jongerencentrum de Tavenu.   De voorstelling wordt 1x per jaar (in juni)  gespeeld op het podium van dit Jongerencentrum.  De theaterklas is voor iedereen toegankelijk, of je nu wel of geen ervaring hebt. De opbrengst van de voorstelling gaat naar het 'Pan fonds', een fonds voor ouders van kinderen die minder te besteden hebben.